Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeverWalkAlone Warszawiak Seniors
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Wilmowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mulik is nu in balbezit. Wilmowicz heeft problemen om de bal te vangen. Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junosza schiet op doel. Miziniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Wilmowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Warszawiak Seniors 1:0

12e minuut.
Szpila rent richting de bal. Szpila geeft de bal voor. Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Muraś is nu in balbezit. Myśliszewski onderschept slim de pass. Myśliszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulik met de inworp. Junosza probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Warszawiak Seniors 2:0

30e minuut.
Junosza is nu in balbezit. Wieczyński onderschept slim de pass. Wieczyński speelt de bal door. Pustułka rent richting de bal. Pustułka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gurtowski onderschept slim de pass. Pustułka onderschept slim de pass. Junosza rent richting de bal. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mięśniak rent richting de bal. Junosza is nu in balbezit. Mięśniak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mięśniak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mięśniak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 53%, Warszawiak Seniors 47%.
NeverWalkAlone - Warszawiak Seniors 2:0

78e minuut.
Tybora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurtowski met de inworp. Mulik rent richting de bal. Mulik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - Warszawiak Seniors 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 39%, Warszawiak Seniors 61%.
NeverWalkAlone - Warszawiak Seniors 3:0