Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Okonie Unia Sędziszów
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Pawełczyk geeft een lange en hoge pass. Gąsior kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulig met de inworp. Zwierzchowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kulig speelt de bal door. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka passt de bal zonder na te denken. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Okonie 45%, Unia Sędziszów 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Okonie - Unia Sędziszów 0:0

60e minuut.
Daar is Pawełczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawełczyk passt de bal in één keer door. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak schiet op doel. Zabojowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Maszudziński met een harde bal richting middenveld. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki passt de bal in één keer door. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Belka rent richting de bal. Pawełczyk onderschept slim de pass. Pawełczyk probeert naar een medespeler te passen. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zwierzchowski passt de bal met de wreef. Tęcza rent richting de bal. Leja begaat een overtreding. Leja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Okonie 43%, Unia Sędziszów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Okonie - Unia Sędziszów 0:0