Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Okonie SK Vale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Sajdak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotwicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Lichograj de bal. Lichograj geeft een hoge lob. Słuszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kożuchowski is nu in balbezit. Pawełczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawełczyk speelt de bal door. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichograj onderschept slim de pass. Lichograj haalt uit met een fantastische trap. Słuszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Sajdak rent richting de bal. Salbert onderschept slim de pass. Salbert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sajdak is nu in balbezit. Lichograj verovert de bal door een tackle van achteren. Lichograj probeert naar een medespeler te passen. Salbert is nu in balbezit. Salbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Okonie 56%, SK Vale 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Okonie - SK Vale 0:0

48e minuut.
Lichograj rent richting de bal. Lichograj passt de bal in één keer door. Kędzierski is nu in balbezit. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Harasiuk speelt de bal door. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chełminiak. Chełminiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Okonie 59%, SK Vale 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Okonie - SK Vale 0:0