Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nieMaZnaczenia INFERNAL DRAKES
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kmicic is nu in balbezit. Szulgo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmicic. Kmicic krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Maciejewski de bal. Maciejewski probeert naar een medespeler te passen. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel. Smołkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - INFERNAL DRAKES 1:0

37e minuut.
Błażejczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niwiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 36%, INFERNAL DRAKES 64%.
nieMaZnaczenia - INFERNAL DRAKES 1:0

47e minuut.
Judek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawin komt het veld opgelopen. Smołkowicz met een harde bal richting middenveld. Kmicic kopt de bal weg. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Smołkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - INFERNAL DRAKES 2:0

54e minuut.
Piersic verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic passt de bal zonder na te denken. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda onderschept slim de pass. Zołda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zawodziński rent richting de bal. Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo geeft een hoge lob. Pilarz rent richting de bal. Pilarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. Niwiński heeft problemen om de bal te vangen. Zołda rent richting de bal. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Smołkowicz bokst de bal weg.

71e minuut.
Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik passt de bal in één keer door. Mankiewicz is nu in balbezit. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. Buła bokst de bal weg.

75e minuut.
Smołkowicz neemt vlug de vrije trap. Kmicic controleert de bal met de borst. Leier maakt een afschuwelijke overtreding. Kmicic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kmicic met een snel genomen vrije trap. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Smołkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodziński passt de bal met de wreef. Nusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusco geeft een hoge lob. Smołkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - INFERNAL DRAKES 3:0

86e minuut.
Nusco rent richting de bal. Nusco geeft een lange en hoge pass. Daar is Polski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 35%, INFERNAL DRAKES 65%.
nieMaZnaczenia - INFERNAL DRAKES 3:0