Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Załęska Hałda FC ANDRYCHÓW
4 gr Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
31.7 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Szebert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Başparmak rent richting de bal. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rogaliński is nu in balbezit. Pimba rent richting de bal. Rogaliński geeft een hoge lob. Başparmak springt en kopt de bal. Malicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 1:0

6e minuut.
Pimba is nu in balbezit. Pimba geeft een hoge lob. Malicki heeft problemen om de bal te vangen. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Chlipała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Başparmak rent richting de bal. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Szebert de bal. Szebert passt de bal met de wreef. Tokarski is nu in balbezit. Başparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Başparmak heeft problemen om de bal te vangen. Başparmak passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malicki de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Wojnarowski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Roztoczański de bal. Selymes is nu in balbezit. Başparmak rent richting de bal. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 3:0

23e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Başparmak is nu in balbezit. Başparmak draait met de bal, schiet en ... Chlipała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 4:0

25e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Pimba verovert de bal door een tackle van achteren. Pimba met een sublieme pass. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kossok rent richting de bal. Selymes onderschept slim de pass. Selymes passt de bal zonder na te denken. Başparmak is nu in balbezit. Başparmak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załęska Hałda 18%, FC ANDRYCHÓW 82%.
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 4:0

49e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal zonder na te denken. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak rent richting de bal. Başparmak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimba met een snelle inworp. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een hoge lob. Başparmak krijgt zijn hoofd ertegen. Chlipała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rolli geeft een lange en hoge pass. Roztoczański heeft problemen om de bal te vangen. Başparmak is nu in balbezit. Başparmak draait met de bal, schiet en ... Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 5:0

61e minuut.
Roztoczański geeft een hoge lob. Grajeda met een sublieme pass. Pimba speelt de bal door. Daar is Başparmak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Galieno met een sublieme pass. Daar is Rolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolli passt de bal met de wreef. Başparmak is nu in balbezit. Başparmak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 6:0

67e minuut.
Roztoczański heeft problemen om de bal te vangen. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański onderschept slim de pass. Başparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Başparmak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński speelt de bal door. Daar is Başparmak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başparmak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 7:0

70e minuut.
Galieno verovert de bal door een tackle van achteren. Galieno geeft een hoge lob. Başparmak is nu in balbezit. Başparmak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roztoczański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 8:0

87e minuut.
Pimba geeft de bal voor. Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes speelt de bal door. Başparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 9:0

89e minuut.
Galieno verovert de bal door een tackle van achteren. Galieno geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Roztoczański kopt de bal weg. Jeziorański is nu in balbezit. Başparmak onderschept slim de pass. Başparmak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Załęska Hałda 22%, FC ANDRYCHÓW 78%.
Załęska Hałda - FC ANDRYCHÓW 9:0