Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: TheTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1419
Śląsk BKS Okonie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kołakowski rent richting de bal. Zwierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzchowski speelt de bal door. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - BKS Okonie 0:1

13e minuut.
Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasiuk geeft de bal voor. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Andrysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Harasiuk rent richting de bal. Kołakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśnicki is nu in balbezit. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sajdak rent richting de bal. Batóg verovert de bal door een tackle van achteren. Batóg met een sublieme pass. Kraśnicki rent richting de bal. Kraśnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sajdak probeert naar een medespeler te passen. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski met een sublieme pass. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - BKS Okonie 0:2

33e minuut.
Batóg verovert de bal door een tackle van achteren. Batóg passt de bal met de wreef. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... Andrysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tęcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz geeft een lange en hoge pass. Kraśnicki rent richting de bal. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - BKS Okonie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 47%, BKS Okonie 53%.
Śląsk - BKS Okonie 1:2

53e minuut.
Patyczek onderschept slim de pass. Kraśnicki is nu in balbezit. Patyczek rent richting de bal. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gmitrzak is nu in balbezit. Chełminiak rent richting de bal. Gmitrzak onderschept slim de pass. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chełminiak springt en kopt de bal. Foksinski kopt de bal weg. Wasilewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pawełczyk geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński passt de bal in één keer door. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Harasiuk is nu in balbezit. Harasiuk passt de bal in één keer door. Gmitrzak rent richting de bal. Chełminiak onderschept slim de pass. Chełminiak draait met de bal, schiet en ... Andrysz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - BKS Okonie 1:3

82e minuut.
Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski met een sublieme pass. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kruski speelt de bal door. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński met een sublieme pass. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 54%, BKS Okonie 46%.
Śląsk - BKS Okonie 1:3