Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudne Tygrysy Druidzi
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 35
weak Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Labuda trapt de bal weg van het doel. Rokita probeert de bal met de borst te controleren. Simov met een sublieme pass. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Petcu onderschept slim de pass. Petcu passt de bal zonder na te denken. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ... Labuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lars zal de hoekschop nemen. Petcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars geeft een hoge lob. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel. Labuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Petcu is nu in balbezit. Petcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski speelt de bal door. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Rokita de bal. Petcu rent richting de bal. Petcu speelt de bal door. Daar is Cordier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:2

20e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu passt de bal zonder na te denken. Klimowicz is nu in balbezit. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:3

26e minuut.
Lars rent richting de bal. Biczak onderschept slim de pass. Biczak speelt de bal door. Petcu is nu in balbezit. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Labuda trapt de bal weg van het doel. Lars kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Labuda trapt de bal weg. Parusel kopt de bal weg. Wawrzyniak rent richting de bal. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petcu rent richting de bal. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:4

33e minuut.
Lars kopt de bal weg. Daar is Petcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu passt de bal met de wreef. Cordier rent richting de bal. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:5

34e minuut.
Munkosa speelt de bal door. Paderewski rent richting de bal. Cordier is nu in balbezit. Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:6

37e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars geeft een lange en hoge pass. Cordier is nu in balbezit. Cordier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maciągowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars geeft de bal voor. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier draait met de bal, schiet en ... Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:7

39e minuut.
Munkosa speelt de bal door. Daar is Paderewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier is nu in balbezit. Cordier schiet op doel. Labuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:8

41e minuut.
Lars passt de bal in één keer door. Petcu is nu in balbezit. Klimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:9

44e minuut.
Lars rent richting de bal. Lars passt de bal in één keer door. Cordier speelt de bal door. Klungelig pakt Petcu de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 76%, Druidzi 24%.
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:10

47e minuut.
Klimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Przyziółkowski rent richting de bal. Simov onderschept slim de pass. Simov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Simov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lars geeft de bal voor. Petcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cordier is nu in balbezit. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:11

57e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars passt de bal in één keer door. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier draait met de bal, schiet en ... Labuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Przyziółkowski heeft problemen om de bal te vangen. Simov rent richting de bal. Simov geeft een hoge lob. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lars geeft een hoge lob. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak met een sublieme pass. Petcu rent richting de bal. Petcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarkowski speelt de bal door. Petcu rent richting de bal. Petcu draait met de bal, schiet en ... Labuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rokita is nu in balbezit. Simov onderschept slim de pass. Simov geeft een hoge lob. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars passt de bal zonder na te denken. Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordier de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Labuda trapt de bal weg van het doel. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski geeft de bal voor. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Labuda met een harde bal richting middenveld. Czarkowski geeft de bal voor. Maciągowski kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Petcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:12

78e minuut.
Munkosa met een sublieme pass. Paderewski is nu in balbezit. Cordier rent richting de bal. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Przyziółkowski probeert de bal met de borst te controleren. Petcu rent richting de bal. Petcu geeft een lange en hoge pass. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Petcu rent richting de bal. Cordier rent richting de bal. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:13

88e minuut.
Simov met een sublieme pass. Okoniewski heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski geeft een lange en hoge pass. Petcu is nu in balbezit. Petcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordier rent richting de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 80%, Druidzi 20%.
Cudne Tygrysy - Druidzi 0:14