Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Druidzi FC Zaradnii
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Okoniewski geeft een hoge lob. Trnavčević is nu in balbezit. Trnavčević passt de bal met de wreef. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 1:0

27e minuut.
Simov kopt de bal weg. Lars is nu in balbezit. Lars met een sublieme pass. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 2:0

36e minuut.
Inworp. Lars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simov controleert de bal met de borst. Simov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chodkiewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lars met een sublieme pass. Trnavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnavčević met een sublieme pass. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier schiet op doel. Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druidzi 27%, FC Zaradnii 73%.
Druidzi - FC Zaradnii 2:0

47e minuut.
Trnavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnavčević passt de bal in één keer door. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 3:0

49e minuut.
Simov geeft een lange en hoge pass. Cordier is nu in balbezit. Cordier passt de bal met de wreef. Trnavčević rent richting de bal. Trnavčević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski geeft een lange en hoge pass. Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cordier rent richting de bal. Cordier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trnavčević rent richting de bal. Trnavčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 4:0

53e minuut.
Nartowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier rent richting de bal. Nartowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nartowski krijgt een gele kaart. Cordier raakt geblesseerd tijdens het duel. Czarkowski met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muzek de bal. Trnavčević rent richting de bal. Trnavčević haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 5:0

58e minuut.
Lizak rent richting de bal. Lars onderschept slim de pass. Lars met een sublieme pass. Cordier rent richting de bal. Cordier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Muzek geeft de bal voor. Simov rent richting de bal. Puda rent richting de bal. Simov verovert de bal door een tackle van achteren. Simov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski onderschept slim de pass. Czarkowski passt de bal zonder na te denken. Cordier is nu in balbezit. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Simov probeert naar een medespeler te passen. Trnavčević is nu in balbezit. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnavčević verovert de bal door een tackle van achteren. Trnavčević schiet op doel. Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 6:0

66e minuut.
Trzmielewski onderschept slim de pass. Trzmielewski speelt de bal door. Aquino geeft de bal voor. Cordier rent richting de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Czarkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lizak de bal. Cordier rent richting de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik probeert de bal aan de voet te houden. Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Trnavčević haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel. Żyrkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Druidzi - FC Zaradnii 7:0

90e minuut.
Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski geeft de bal voor. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch haalt uit met een fantastische trap. Humulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Druidzi 24%, FC Zaradnii 76%.
Druidzi - FC Zaradnii 7:0