Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudne Tygrysy FC Polanica
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak speelt de bal door. Klungelig pakt Maciągowski de bal. Powierża is nu in balbezit. Powierża haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Maciągowski geeft een lange en hoge pass. Giesa is nu in balbezit. Giesa passt de bal met de wreef. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - FC Polanica 1:0

20e minuut.
Domagalski is nu in balbezit. Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Marciszewski rent richting de bal. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Powierża onderschept slim de pass. Powierża passt de bal zonder na te denken. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cudne Tygrysy - FC Polanica 1:1

37e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyniak is nu in balbezit. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 61%, FC Polanica 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cudne Tygrysy - FC Polanica 1:1

50e minuut.
Kurmanowski met een sublieme pass. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża passt de bal met de wreef. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Borysowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parusel met de inworp. Giesa rent richting de bal. Giesa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża probeert naar een medespeler te passen. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kusak niet meer kan verder spelen. Labuda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Munkosa rent richting de bal. Munkosa passt de bal met de wreef. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Szary maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - FC Polanica 2:1

75e minuut.
Chowaniec speelt de bal door. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maciągowski is nu in balbezit. Marciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Piętaszek is nu in balbezit. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Labuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 47%, FC Polanica 53%.
Cudne Tygrysy - FC Polanica 2:1