Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce Dupa Japa
Kocham Natalke Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
weak Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Baltariu onderschept slim de pass. Corneliusson rent richting de bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Grabarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Dupa Japa 1:0

11e minuut.
Corneliusson geeft een lange en hoge pass. Pniewski controleert de bal met de borst. Fröberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fröberg onderschept slim de pass. Fröberg geeft de bal voor. Qvarnström speelt de bal door. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu geeft de bal voor. Grabarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Dupa Japa 2:0

34e minuut.
Redes geeft de bal voor. Fröberg probeert de bal aan de voet te houden. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Sierant controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 48%, Dupa Japa 52%.
Mokry w Natalce - Dupa Japa 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corneliusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wurszt rent richting de bal. Baltariu onderschept slim de pass. Baltariu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kotwas rent richting de bal. Almqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Almqvist geeft de bal voor. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu schiet op doel. Grabarek bokst de bal weg. Kembrowski kan de bal niet met de borst controleren. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Grabarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Siarkowski rent richting de bal. Der Ohanessian verovert de bal door een tackle van achteren. Der Ohanessian geeft een hoge lob. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Sierant probeert de bal aan de voet te houden. Qvarnström probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sierant is nu in balbezit. Sierant passt de bal in één keer door. Baltariu rent richting de bal. Baltariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Dupa Japa 3:0

89e minuut.
Corneliusson rent richting de bal. Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak speelt de bal door. Redes geeft een lange en hoge pass. Baltariu met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 37%, Dupa Japa 63%.
Mokry w Natalce - Dupa Japa 3:0