Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce FC Zuzia Premium
Kocham Natalke Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Corneliusson geeft een hoge lob. Bajor rent richting de bal. Sierant onderschept slim de pass. Sierant schiet op doel. Warakomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 1:0

8e minuut.
Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu speelt de bal door. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Qvarnström kopt de bal weg. Klungelig pakt Czarnota de bal. Qvarnström geeft een hoge lob. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 2:0

38e minuut.
Redes met een snelle inworp. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Corneliusson geeft de bal voor. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Warakomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu haalt uit met een fantastische trap. Warakomski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 3:0

39e minuut.
Corneliusson heeft problemen om de bal te vangen. Corneliusson geeft een hoge lob. Baltariu rent richting de bal. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krzywy passt de bal in één keer door. Corneliusson is nu in balbezit. Corneliusson passt de bal zonder na te denken. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 31%, FC Zuzia Premium 69%.
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 3:0

48e minuut.
Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian geeft de bal voor. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 4:0

53e minuut.
Czarnota geeft de bal voor. Fröberg rent richting de bal. Fröberg met een sublieme pass. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström draait met de bal, schiet en ... Warakomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baltariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Warakomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 5:0

58e minuut.
Maślona rent richting de bal. Corneliusson verovert de bal door een tackle van achteren. Corneliusson passt de bal in één keer door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 6:0

69e minuut.
Sierant kopt de bal weg. Daar is Fröberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamlas rent richting de bal. Fröberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fröberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Baltariu passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Qvarnström probeert naar een medespeler te passen. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 24%, FC Zuzia Premium 76%.
Mokry w Natalce - FC Zuzia Premium 6:0