Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dupa Japa ZKS Koguty
Normal Tactiek Kogiego
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala speelt de bal door. Sieber rent richting de bal. Sieber haalt uit met een fantastische trap. Grabarek bokst de bal weg.

14e minuut.
Czułada met een sublieme pass. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala passt de bal in één keer door. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Paquet met een sublieme pass. Birkić rent richting de bal. Birkić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sieber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Sawala de bal. Sawala probeert naar een medespeler te passen. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber schiet op doel. Grabarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:2

29e minuut.
Kotwas onderschept slim de pass. Skrypnyk onderschept slim de pass. Skrypnyk speelt de bal door. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:3

39e minuut.
Klungelig pakt Hromyka de bal. Sieber rent richting de bal. Szandarowski onderschept slim de pass. Szandarowski geeft een hoge lob. Birkić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 66%, ZKS Koguty 34%.
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:3

46e minuut.
Paquet rent richting de bal. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet met een sublieme pass. Sieber is nu in balbezit. Sieber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kotwas is nu in balbezit. Paquet onderschept slim de pass. Paquet probeert naar een medespeler te passen. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada met een sublieme pass. Sawala geeft een lange en hoge pass. Sieber krijgt zijn hoofd ertegen. Grabarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Sieber de bal. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Sieber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:5

60e minuut.
Skrypnyk passt de bal in één keer door. Sawala rent richting de bal. Sawala probeert naar een medespeler te passen. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Grabarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kotwas passt de bal zonder na te denken. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala geeft een lange en hoge pass. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Grabarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:6

68e minuut.
Paquet probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk passt de bal zonder na te denken. Sieber rent richting de bal. Sieber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:7

73e minuut.
Sieber geeft een hoge lob. Pniewski probeert de bal aan de voet te houden. Paquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrypnyk de bal. Skrypnyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:8

83e minuut.
Sieber probeert de bal aan de voet te houden. Pniewski rent richting de bal. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber haalt uit met een fantastische trap. Grabarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:9

88e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Sawala geeft een hoge lob. Skrypnyk kopt de bal weg. Sieber is nu in balbezit. Sieber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 68%, ZKS Koguty 32%.
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:9