Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce FC Pajacykowo
Kocham Natalke Tactiek 343
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


8e minuut.
Szarik geeft een hoge lob. Duțulescu kopt de bal weg. Flintesteen is nu in balbezit. Flintesteen geeft de bal voor. Ganach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 1:0

12e minuut.
Szarik rent richting de bal. Szarik geeft een hoge lob. Ganach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szarik kan de bal niet met de borst controleren. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Mnich rent richting de bal. Ganach onderschept slim de pass. Ganach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 2:0

20e minuut.
Duțulescu passt de bal met de wreef. Flintesteen rent richting de bal. Flintesteen passt de bal in één keer door. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 3:0

23e minuut.
Flintesteen rent richting de bal. Flintesteen geeft de bal voor. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma schiet op doel. Zawidowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 4:0

25e minuut.
Flick rent richting de bal. Flick probeert naar een medespeler te passen. Flintesteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintesteen schiet op doel. Zawidowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 5:0

30e minuut.
Lach geeft een hoge lob. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma passt de bal met de wreef. Ganach rent richting de bal. Ganach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Szarik kopt de bal weg. Flick speelt de bal door. Flintesteen probeert naar een medespeler te passen. Ganach rent richting de bal. Ganach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 6:0

34e minuut.
Oferma onderschept slim de pass. Ganach rent richting de bal. Daar is Ganach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganach schiet op doel. Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kentsson onderschept slim de pass. Kentsson geeft een lange en hoge pass. Ganach is nu in balbezit. Flintesteen is nu in balbezit. Flintesteen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oferma is nu in balbezit. Flick rent richting de bal. Flick passt de bal zonder na te denken. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marek is nu in balbezit. Szarik verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik geeft een lange en hoge pass. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Flintesteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flintesteen rent richting de bal. Flintesteen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 7:0

40e minuut.
Flick passt de bal in één keer door. Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ganach de bal. Ganach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Flintesteen probeert naar een medespeler te passen. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 29%, FC Pajacykowo 71%.
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 8:0

48e minuut.
Ganach probeert de bal met de borst te controleren. Oferma rent richting de bal. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zawidowski speelt de bal door. Flick kopt de bal weg. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Ganach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 9:0

55e minuut.
Krusiński geeft de bal voor. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu passt de bal met de wreef. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Flick met een sublieme pass. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu passt de bal met de wreef. Flintesteen rent richting de bal. Flintesteen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 10:0

72e minuut.
Klungelig pakt Paczos de bal. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Ganach heeft problemen om de bal te vangen. Ganach draait met de bal, schiet en ... Zawidowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kentsson met een sublieme pass. Flick rent richting de bal. Flick geeft een hoge lob. Ganach krijgt zijn hoofd ertegen. Zawidowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 11:0

77e minuut.
Flintesteen probeert naar een medespeler te passen. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal met de wreef. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Flintesteen is nu in balbezit. Flintesteen speelt de bal door. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 12:0

80e minuut.
Ganach geeft een lange en hoge pass. Flintesteen kopt de bal weg. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 13:0

88e minuut.
Ganach rent richting de bal. Flintesteen rent richting de bal. Flintesteen geeft een hoge lob. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 25%, FC Pajacykowo 75%.
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 14:0