Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dyna Blasta F.C. Szyneczka Cham
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Kizior met een sublieme pass. Mosór kopt de bal weg. Hanusiak probeert de bal aan de voet te houden. Bogusławski is nu in balbezit. Bogusławski haalt uit met een fantastische trap. Kizior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mosór speelt de bal door. Drezdenecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak maakt een afschuwelijke overtreding. Hanusiak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bogusławski probeert naar een medespeler te passen. Kogut rent richting de bal. Drezdenecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drezdenecki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Danielewicz geeft een lange en hoge pass. Pasieczny rent richting de bal. Citko begaat een overtreding. Citko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 49%, F.C. Szyneczka Cham 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dyna Blasta - F.C. Szyneczka Cham 0:0

54e minuut.
Wodzirej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rycak de bal. Rycak geeft een hoge lob. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - F.C. Szyneczka Cham 0:1

70e minuut.
Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis geeft de bal voor. Przyłuski heeft problemen om de bal te vangen. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 52%, F.C. Szyneczka Cham 48%.
Dyna Blasta - F.C. Szyneczka Cham 0:1