Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MahakalaPL Tyszanie 1971
352 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fiuta passt de bal zonder na te denken. Załuski is nu in balbezit. Dumiok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumiok krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Radosz geeft een hoge lob. Inworp. Felczak met de inworp. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Delikatny trapt de bal weg van het doel. Fiuta kopt de bal weg. Cyrzan probeert de bal aan de voet te houden. Załuski is nu in balbezit. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Styczek verovert de bal door een tackle van achteren. Styczek passt de bal in één keer door. Pastuszka is nu in balbezit. Pastuszka met een sublieme pass. Trojanowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MahakalaPL - Tyszanie 1971 1:0

42e minuut.
Załuski speelt de bal door. Daar is Dumiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumiok met een sublieme pass. Styczek is nu in balbezit. Styczek geeft de bal voor. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jarocki is nu in balbezit. Jarocki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mordal de bal. Mordal draait met de bal, schiet en ... Dzieciuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MahakalaPL - Tyszanie 1971 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MahakalaPL 50%, Tyszanie 1971 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MahakalaPL - Tyszanie 1971 1:1

56e minuut.
Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Radosz met een sublieme pass. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Biegański met een snelle inworp. Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Pastuszka is nu in balbezit. Pastuszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mordal geeft een hoge lob. Radosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki onderschept slim de pass. Jarocki haalt uit met een fantastische trap. Dzieciuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Trojanowski met een sublieme pass. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski probeert naar een medespeler te passen. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dumiok is nu in balbezit. Mordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal verovert de bal door een tackle van achteren. Mordal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MahakalaPL - Tyszanie 1971 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MahakalaPL 48%, Tyszanie 1971 52%.
MahakalaPL - Tyszanie 1971 1:2