Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Szyneczka Cham Miechowice PB
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Tomalak heeft problemen om de bal te vangen. Hubertus rent richting de bal. Hubertus passt de bal in één keer door. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski schiet op doel. Kizior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trzaska heeft problemen om de bal te vangen. Kucharski rent richting de bal. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:1

4e minuut.
Külcü speelt de bal door. Kamprad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamprad speelt de bal door. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hubertus probeert naar een medespeler te passen. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trzaska de bal onder controle te krijgen. Kizior werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hubertus rent richting de bal. Hubertus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:2

12e minuut.
Hubertus probeert de bal aan de voet te houden. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski passt de bal zonder na te denken. Ribezzo is nu in balbezit. Ribezzo haalt uit met een fantastische trap. Kizior bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:3

16e minuut.
Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski passt de bal zonder na te denken. Hubertus is nu in balbezit. Hubertus haalt uit met een fantastische trap. Kizior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:4

18e minuut.
Rycak met een harde bal richting middenveld. Baščaušević kopt de bal weg. Kucharski met een sublieme pass. Hubertus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertus schiet op doel. Kizior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kucharski kopt de bal weg. Daar is Rycak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kamprad rent richting de bal. Kamprad geeft een lange en hoge pass. Danielewicz is nu in balbezit. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:5

27e minuut.
Kamprad met de inworp. Baščaušević rent richting de bal. Baščaušević geeft een hoge lob. Kucharski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Szalus verovert de bal door een tackle van achteren. Hubertus rent richting de bal. Hubertus passt de bal zonder na te denken. Kucharski heeft problemen om de bal te vangen. Kucharski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ribezzo speelt de bal door. Kucharski heeft problemen om de bal te vangen. Kucharski passt de bal met de wreef. Hubertus is nu in balbezit. Hubertus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamprad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kucharski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:6

42e minuut.
Szalus geeft een hoge lob. Wierzbowski heeft problemen om de bal te vangen. Baščaušević geeft een hoge lob. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski schiet op doel. Kizior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Domide met een snelle inworp. Kamprad rent richting de bal. Kamprad geeft een hoge lob. Kucharski rent richting de bal. Kucharski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 73%, Miechowice PB 27%.
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:6

52e minuut.
Ribezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribezzo probeert naar een medespeler te passen. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski schiet op doel. Kizior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt Tomalak de bal. Tomalak probeert naar een medespeler te passen. Danielewicz rent richting de bal. Kucharski onderschept slim de pass. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:8

61e minuut.
Szalus speelt de bal door. Hubertus rent richting de bal. Hubertus geeft de bal voor. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:9

62e minuut.
Janik probeert naar een medespeler te passen. Ribezzo rent richting de bal. Ribezzo passt de bal in één keer door. Kucharski rent richting de bal. Kucharski probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Szerencsi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Konkiel geeft de bal voor. Külcü is nu in balbezit. Külcü passt de bal zonder na te denken. Kubisztal geeft een hoge lob. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:10

68e minuut.
Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak geeft een hoge lob. Szerencsi heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi schiet op doel. Kizior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kizior met een harde bal richting middenveld. Szalus kopt de bal weg. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Kizior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Bergkamp komt het veld opgelopen. Ribezzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski haalt uit met een fantastische trap. Kizior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:11

73e minuut.
Kucharski speelt de bal door. Ribezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribezzo geeft een hoge lob. Kucharski rent richting de bal. Kucharski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ribezzo onderschept slim de pass. Ribezzo probeert naar een medespeler te passen. Trzaska is nu in balbezit. Kucharski verovert de bal door een tackle van achteren. Kucharski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:12

82e minuut.
Inworp. Kubisztal met de inworp. Ribezzo geeft een lange en hoge pass. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 81%, Miechowice PB 19%.
F.C. Szyneczka Cham - Miechowice PB 0:13