Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Gryfus
Bob2 Tactiek 4 3 3
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Zajdel rent richting de bal. Zajdel geeft een hoge lob. Saraylı probeert naar een medespeler te passen. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ... Pestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Gryfus 0:1

15e minuut.
Ilgaz speelt de bal door. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lozano krijgt een gele kaart. Jurena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilgaz met een snel genomen vrije trap. Jurena rent richting de bal. Jurena schiet op doel. Pestka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Gryfus 0:2

30e minuut.
Tuvikene met een sublieme pass. Ruiz Álvarez met een sublieme pass. Kerauli is nu in balbezit. Jurena rent richting de bal. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vandendriessche kopt de bal weg. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena passt de bal met de wreef. Daar is Ilgaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilgaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 62%, Gryfus 38%.
ML System United - Gryfus 0:2

51e minuut.
Vandendriessche met een sublieme pass. Ilgaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilgaz passt de bal zonder na te denken. Jurena rent richting de bal. Jurena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ... Pestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ilgaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kałuska de bal. Kerauli rent richting de bal. Kerauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karpan met een sublieme pass. Valle rent richting de bal. Ilgaz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kerauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal in één keer door. Saraylı speelt de bal door. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Gryfus 0:3

70e minuut.
Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerauli verovert de bal door een tackle van achteren. Kerauli met een sublieme pass. Karpan heeft problemen om de bal te vangen. Karpan geeft een hoge lob. Pestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Saraylı passt de bal in één keer door. Ruiz Álvarez met een sublieme pass. Spyrka probeert naar een medespeler te passen. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft de bal voor. Pestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ilgaz passt de bal zonder na te denken. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Leloup rent richting de bal. Leloup geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Saraylı kopt de bal weg. Daar is Kerauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilgaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilgaz schiet op doel. Pestka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Gryfus 0:4

86e minuut.
Jurena is nu in balbezit. Szafarz rent richting de bal. Jurena verovert de bal door een tackle van achteren. Jurena draait met de bal, schiet en ... Pestka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Gryfus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 66%, Gryfus 34%.
ML System United - Gryfus 0:5