Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0097
  • Stadion: XOXO Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2102
XOXO FC Zdzieszowice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gurgul rent richting de bal. Szczur rent richting de bal. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mikosik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gdeszyński met een snelle inworp. Szczur rent richting de bal. Szczur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Kuska met een sublieme pass. Bubel is nu in balbezit. Bubel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - FC Zdzieszowice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XOXO 53%, FC Zdzieszowice 47%.
XOXO - FC Zdzieszowice 1:0

79e minuut.
Piesiewicz passt de bal in één keer door. Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skwara krijgt een gele kaart. Gurgul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szczur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński passt de bal in één keer door. Skwara is nu in balbezit. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur schiet op doel. Gdeszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Goszczyc geeft de bal voor. Strzelec rent richting de bal. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec onderschept slim de pass. Strzelec draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XOXO 46%, FC Zdzieszowice 54%.
XOXO - FC Zdzieszowice 1:0