Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonzai FC Zdzieszowice
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Strzyżowski onderschept slim de pass. Strzyżowski passt de bal in één keer door. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković rent richting de bal. Aličković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 1:0

9e minuut.
Matysiak onderschept slim de pass. Zambrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas Gutiérrez. Rivas Gutiérrez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Matysiak met een sublieme pass. Waleski is nu in balbezit. Aličković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waleski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Waleski kan niet meer verder spelen. Bieniecki komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aličković heeft problemen om de bal te vangen. Aličković schiet op doel. Swoczyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 2:0

25e minuut.
Aličković is nu in balbezit. Aličković passt de bal in één keer door. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava schiet op doel. Swoczyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 3:0

30e minuut.
Strzyżowski met de inworp. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen met een sublieme pass. Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Leeuwen de bal. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski geeft een hoge lob. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava schiet op doel. Swoczyna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 4:0

37e minuut.
Strzyżowski is nu in balbezit. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava passt de bal zonder na te denken. Aličković heeft problemen om de bal te vangen. Aličković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aličković is nu in balbezit. Aličković passt de bal in één keer door. Caçapava rent richting de bal. Caçapava schiet op doel. Swoczyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 5:0

39e minuut.
Gurgul heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava rent richting de bal. Caçapava speelt de bal door. Aličković rent richting de bal. Aličković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 6:0

41e minuut.
Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen passt de bal zonder na te denken. Daar is Caçapava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Matysiak heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Aličković is nu in balbezit. Aličković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bieniecki is nu in balbezit. Aličković verovert de bal door een tackle van achteren. Matysiak rent richting de bal. Aličković verovert de bal door een tackle van achteren. Aličković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonzai 30%, FC Zdzieszowice 70%.
Bonzai - FC Zdzieszowice 6:0

58e minuut.
Strzyżowski onderschept slim de pass. Strzyżowski geeft een hoge lob. Brzeżański heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Aličković de bal. Aličković geeft een hoge lob. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava draait met de bal, schiet en ... Swoczyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 7:0

62e minuut.
Klungelig pakt Gurgul de bal. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković haalt uit met een fantastische trap. Swoczyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 8:0

64e minuut.
Goszczyc speelt de bal door. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski begaat een overtreding. Strzyżowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Judek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Strzyżowski de bal. Strzyżowski geeft de bal voor. Caçapava controleert de bal met de borst. Caçapava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Leeuwen geeft een hoge lob. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński passt de bal in één keer door. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Strzyżowski passt de bal met de wreef. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen met een sublieme pass. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Swoczyna met een harde bal richting middenveld. Matysiak probeert de bal met de borst te controleren. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Caçapava maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aličković rent richting de bal. Aličković geeft de bal voor. Brzeżański probeert de bal aan de voet te houden. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 9:0

76e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Aličković is nu in balbezit. Caçapava rent richting de bal. Caçapava schiet op doel. Swoczyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 10:0

82e minuut.
Rivas Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ... Swoczyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonzai - FC Zdzieszowice 11:0

90e minuut.
Rivas Gutiérrez speelt de bal door. Cucci geeft een hoge lob. Caçapava kopt de bal weg. Aličković is nu in balbezit. Aličković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonzai 30%, FC Zdzieszowice 70%.
Bonzai - FC Zdzieszowice 11:0