Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borutta Zgierz Polonia Raczki
Normal Tactiek na a
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 28.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Głuszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weiher is nu in balbezit. Weiher geeft een lange en hoge pass. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski schiet op doel. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:0

7e minuut.
Hołowczyc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musuła komt het veld opgelopen. Buniek trapt de bal weg. Musuła kopt de bal weg. Lubański controleert de bal met de borst. Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Həsənli geeft een hoge lob. Echterhoff rent richting de bal. Lubański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Echterhoff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echterhoff legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:1

28e minuut.
Velinov probeert naar een medespeler te passen. Lubański is nu in balbezit. Echterhoff onderschept slim de pass. Echterhoff schiet op doel. Buniek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Darda de bal onder controle te krijgen. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła probeert naar een medespeler te passen. Palik is nu in balbezit. Palik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:2

39e minuut.
Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov rent richting de bal. Velinov probeert naar een medespeler te passen. Palik is nu in balbezit. Palik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Palik verovert de bal door een tackle van achteren. Palik passt de bal zonder na te denken. Velinov is nu in balbezit. Velinov geeft een hoge lob. Łapiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borutta Zgierz 65%, Polonia Raczki 35%.
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:3

54e minuut.
Cedro rent richting de bal. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cedro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cedro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Echterhoff raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Echterhoff kan niet meer verder spelen. Stia komt het veld opgelopen. Həsənli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Darda is nu in balbezit. Şık is nu in balbezit. Şık geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stia de bal onder controle te krijgen. Stia haalt uit met een fantastische trap. Buniek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lubański geeft de bal voor. Musuła kopt de bal weg. Stia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stia draait met de bal, schiet en ... Buniek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Stia schiet op doel. Doeltrap. Buniek met een harde bal richting middenveld. Stia heeft problemen om de bal te vangen. Stia schiet op doel. Buniek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:4

88e minuut.
Weiher geeft de bal voor. Janiak rent richting de bal. Janiak probeert naar een medespeler te passen. Stia is nu in balbezit. Stia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borutta Zgierz 55%, Polonia Raczki 45%.
Borutta Zgierz - Polonia Raczki 1:4