Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temeria FC Akademia Talentow
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Czetwertyński is nu in balbezit. Żądło onderschept slim de pass. Bajera onderschept slim de pass. Bajera schiet op doel. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 0:1

6e minuut.
Książek geeft de bal voor. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilewski rent richting de bal. Bajera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 0:2

15e minuut.
Bajera kopt de bal weg. Czetwertyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wasilewski. Wasilewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szary met een sublieme pass. Korolewski rent richting de bal. Korolewski passt de bal met de wreef. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 1:2

39e minuut.
Bajera passt de bal met de wreef. Melisz probeert de bal aan de voet te houden. Czetwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czetwertyński schiet op doel. Siara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 1:3

39e minuut.
Szawala speelt de bal door. Daar is Żądło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czetwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czetwertyński schiet op doel. Siara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 52%, Akademia Talentow 48%.
Temeria FC - Akademia Talentow 1:4

74e minuut.
Stabrowski geeft een lange en hoge pass. Depta kan de bal niet met de borst controleren. Szawala is nu in balbezit. Szawala draait met de bal, schiet en ... Depta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gryczan geeft een hoge lob. Czetwertyński is nu in balbezit. Szczygielski maakt een afschuwelijke overtreding. Czetwertyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Czetwertyński kan niet meer verder spelen. Stoch komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Szawala is nu in balbezit. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Książek trapt de bal weg van het doel. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Szawala rent richting de bal. Szawala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Akademia Talentow 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 50%, Akademia Talentow 50%.
Temeria FC - Akademia Talentow 2:4