Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Czarni Lipa JagaBerillo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bogdasz geeft een hoge lob. Stojanowski kopt de bal weg. Daar is Joachimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanlej rent richting de bal. Stanlej draait met de bal, schiet en ... Kitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Czarni Lipa - JagaBerillo 0:1

8e minuut.
Garbień met een sublieme pass. Żygowski is nu in balbezit. Bogdasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żygowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Żygowski met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Buzanowski onderschept slim de pass. Buzanowski passt de bal zonder na te denken. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień rent richting de bal. Garbień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kacała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciepichał neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wilchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Czarni Lipa - JagaBerillo 1:1

42e minuut.
Cira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacała met een snelle inworp. Ciepichał rent richting de bal. Ciepichał geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Czarni Lipa 66%, JagaBerillo 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Czarni Lipa - JagaBerillo 1:1

46e minuut.
Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żebro de bal. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dytko de bal. Żebro rent richting de bal. Żebro schiet op doel. Wilchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Czarni Lipa - JagaBerillo 2:1

71e minuut.
Stojanowski geeft een hoge lob. Daar is Stanlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajorek krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Stanlej is nu in balbezit. Stanlej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Bogdasz de bal. Garbień rent richting de bal. Bogdasz rent richting de bal. Garbień is nu in balbezit. Garbień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Neros rent richting de bal. Bogdasz verovert de bal door een tackle van achteren. Buzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepichał verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepichał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Czarni Lipa 57%, JagaBerillo 43%.
Ks Czarni Lipa - JagaBerillo 2:1