Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Sokkera polking
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kubik trapt de bal weg van het doel. Peryt kopt de bal weg. Kobyłko is nu in balbezit. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Syrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorek speelt de bal door. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jóźwiak met een sublieme pass. Kącki is nu in balbezit. Kącki speelt de bal door. Żuławnik is nu in balbezit. Żuławnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk speelt de bal door. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Sokkera - polking 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Sokkera 45%, polking 55%.
Drużyna Sokkera - polking 1:0

53e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik rent richting de bal. Chlewiński maakt een afschuwelijke overtreding. Żuławnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żuławnik kan niet meer verder spelen. Pokrzywa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pokrzywa heeft problemen om de bal te vangen. Pokrzywa passt de bal met de wreef. Jóźwiak rent richting de bal. Kącki verovert de bal door een tackle van achteren. Kącki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jóźwiak zijn tegenspeler op de grond. Jóźwiak krijgt een gele kaart. Tomasek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tomasek kan niet meer verder spelen. Lamperski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek is nu in balbezit. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk rent richting de bal. Piesiewicz speelt de bal door. Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Sokkera 52%, polking 48%.
Drużyna Sokkera - polking 1:0