Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Modliborzyce Stasiowo
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 23.4
solid Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Puzio geeft een hoge lob. Buekenhout probeert naar een medespeler te passen. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov heeft problemen om de bal te vangen. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Arndt rent richting de bal. Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszela met een sublieme pass. Walinięty is nu in balbezit. Walinięty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buekenhout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jaszczowski de bal. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov schiet op doel. Brynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kwaśnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hołowczyc met een sublieme pass. Rygorowicz probeert de bal aan de voet te houden. Zharkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brynkiewicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Zharkov is nu in balbezit. Owczarzy is nu in balbezit. Owczarzy passt de bal met de wreef. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Owczarzy verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarzy met een sublieme pass. Sarna geeft een lange en hoge pass. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Buekenhout is nu in balbezit. Buekenhout passt de bal in één keer door. Daar is Owczarzy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarzy haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 36%, Stasiowo 64%.
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 1:0

57e minuut.
Sarna geeft een lange en hoge pass. Hołowczyc is nu in balbezit. Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 2:0

63e minuut.
Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Namysłowski kopt de bal weg. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 3:0

69e minuut.
Wybicki geeft de bal voor. Inworp. Arndt met de inworp. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sarna schiet op doel. Buekenhout probeert naar een medespeler te passen. Owczarzy heeft problemen om de bal te vangen. Zharkov rent richting de bal. Zharkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 4:0

74e minuut.
Owczarzy geeft een hoge lob. Hołowczyc probeert de bal aan de voet te houden. Buekenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Buekenhout geeft de bal voor. Zharkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brynkiewicz trapt de bal weg van het doel. Namysłowski kopt de bal weg. Owczarzy probeert de bal met de borst te controleren. Zharkov rent richting de bal. Zharkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 5:0

80e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski passt de bal zonder na te denken. Namysłowski speelt de bal door. Zharkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Owczarzy probeert de bal met de borst te controleren. Rygorowicz is nu in balbezit. Namysłowski rent richting de bal. Owczarzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarzy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 33%, Stasiowo 67%.
Drink Team Modliborzyce - Stasiowo 5:0