Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0100
  • Stadion: polking Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2750
polking Transit Galaxy FC
Normal Tactiek Off Diamond
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Peryt kopt de bal weg. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki geeft de bal voor. Daar is Holub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peryt geeft een hoge lob. Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Piesiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Latawiec passt de bal met de wreef. Holub is nu in balbezit. Peryt rent richting de bal. Holub verovert de bal door een tackle van achteren. Holub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polking - Transit Galaxy FC 0:1

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Żuławnik stond buitenspel. Latawiec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Włoszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polking 65%, Transit Galaxy FC 35%.
polking - Transit Galaxy FC 0:1

49e minuut.
Holub bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek is nu in balbezit. Tomasek passt de bal in één keer door. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki schiet op doel. Wielopolski bokst de bal weg.

65e minuut.
Duda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycak met de inworp. Kącki is nu in balbezit. Kącki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rycak geeft een hoge lob. Peryt kopt de bal weg. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Żuławnik is nu in balbezit. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap. Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Holub onderschept slim de pass. Holub probeert naar een medespeler te passen. Latawiec met een sublieme pass. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polking - Transit Galaxy FC 0:2

82e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holub bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt rent richting de bal. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polking 45%, Transit Galaxy FC 55%.
polking - Transit Galaxy FC 0:2