Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Modliborzyce Ks Czarni Lipa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Zharkov is nu in balbezit. Bedra rent richting de bal. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 1:0

4e minuut.
Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Jurczak probeert naar een medespeler te passen. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra draait met de bal, schiet en ... Joachimowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 2:0

6e minuut.
Kułaga geeft de bal voor. Bedra rent richting de bal. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Joachimowicz de bal onder controle te krijgen. Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Wiltos geeft een hoge lob. Inworp. Carnabuci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov onderschept slim de pass. Zharkov probeert naar een medespeler te passen. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel. Kitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Joachimowicz rent richting de bal. Bedra onderschept slim de pass. Zharkov rent richting de bal. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 3:0

19e minuut.
Stafowski probeert de bal met de borst te controleren. Zharkov rent richting de bal. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Joachimowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 4:0

26e minuut.
Carnabuci speelt de bal door. Zharkov rent richting de bal. Zharkov passt de bal met de wreef. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Branson passt de bal zonder na te denken. Bedra is nu in balbezit. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov onderschept slim de pass. Zharkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 5:0

43e minuut.
Kitowski met een harde bal richting middenveld. Korolewski kopt de bal weg. Parandyk heeft problemen om de bal te vangen. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 42%, Ks Czarni Lipa 58%.
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 5:0

47e minuut.
Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov rent richting de bal. Zharkov geeft een lange en hoge pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 6:0

50e minuut.
Bajorek speelt de bal door. Korolewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metcalfe. Metcalfe krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bajorek rent richting de bal. Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharkov probeert naar een medespeler te passen. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Korolewski kopt de bal weg. Parandyk is nu in balbezit. Gumiński maakt een afschuwelijke overtreding. Gumiński krijgt een gele kaart. Parandyk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Parandyk kan niet meer verder spelen. Puzio komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gumiński geeft een lange en hoge pass. Zharkov kopt de bal weg. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra draait met de bal, schiet en ... Kitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 7:0

85e minuut.
Jurczak geeft een lange en hoge pass. Fojcik kopt de bal weg. Zharkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 8:0

89e minuut.
Doeltrap. Kitowski trapt de bal weg van het doel. Branson kopt de bal weg. Carnabuci is nu in balbezit. Carnabuci geeft een lange en hoge pass. Kitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 28%, Ks Czarni Lipa 72%.
Drink Team Modliborzyce - Ks Czarni Lipa 8:0