Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC_Milan222 Zakapiory Kołatki
super Tactiek 532off
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 38.2
average Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Erdemoğlu speelt de bal door. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka begaat een overtreding. Nazaruk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nazaruk kan niet meer verder spelen. Kędra komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Thwaites trapt de bal weg van het doel. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz passt de bal met de wreef. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chętny controleert de bal met de borst. Fierli is nu in balbezit. Fierli geeft een lange en hoge pass. Bzdyra heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 1:0

24e minuut.
Đerlek passt de bal in één keer door. Güntekiner is nu in balbezit. Güntekiner passt de bal met de wreef. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kędra trapt de bal weg. Güntekiner kopt de bal weg. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 1:1

33e minuut.
Niemierka speelt de bal door. Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal in één keer door. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 54%, Zakapiory Kołatki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 1:1

46e minuut.
Chętny geeft de bal voor. Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fierli krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Sinowatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penzavalli is nu in balbezit. Sinowatz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinowatz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Güntekiner geeft een hoge lob. Răcaru kopt de bal weg. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Thwaites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Thwaites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 46%, Zakapiory Kołatki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 1:1