Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
danny1233 Lubusz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Małyczak geeft een lange en hoge pass. Sierkowski controleert de bal met de borst. Sierkowski geeft een hoge lob. Daar is Pietrasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudaj rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sierkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sulicki probeert de bal met de borst te controleren. Kudaj is nu in balbezit. Kudaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Lubusz 1:0

4e minuut.
Kowalik probeert naar een medespeler te passen. Kawaler rent richting de bal. Kawaler speelt de bal door. Kudaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaj draait met de bal, schiet en ... Ślusarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Kłus is nu in balbezit. Cieleń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kłus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caban neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki onderschept slim de pass. Trochim maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trochim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Labak speelt de bal door. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski passt de bal met de wreef. Kłus rent richting de bal. Kłus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
danny1233 - Lubusz 1:1

43e minuut.
Caban rent richting de bal. Misierewicz speelt de bal door. Labak is nu in balbezit. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban draait met de bal, schiet en ... Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maliszewski geeft een hoge lob. Daar is Kłus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Kłus schiet op doel. Ropśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 55%, Lubusz 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
danny1233 - Lubusz 1:1

48e minuut.
Marek rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Pawlica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pawlica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sulicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Caban rent richting de bal. Caban speelt de bal door. Kłus is nu in balbezit. Kłus draait met de bal, schiet en ... Ropśnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ślusarski probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski is nu in balbezit. Sierkowski speelt de bal door. Kudaj rent richting de bal. Kudaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Lubusz 2:1

73e minuut.
Kowalik rent richting de bal. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Kudaj is nu in balbezit. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Lubusz 3:1

75e minuut.
Kawaler passt de bal in één keer door. Kudaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski rent richting de bal. Kawaler rent richting de bal. Kawaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Lubusz 4:1

82e minuut.
Sępek geeft een lange en hoge pass. Kawaler rent richting de bal. Kawaler speelt de bal door. Kudaj rent richting de bal. Kudaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Marek rent richting de bal. Kudaj rent richting de bal. Kudaj met een sublieme pass. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
danny1233 - Lubusz 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danny1233 40%, Lubusz 60%.
danny1233 - Lubusz 5:1