Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piorunos Zakapiory Kołatki
433 Tactiek 532off
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:1

12e minuut.
Buk rent richting de bal. Güntekiner verovert de bal door een tackle van achteren. Güntekiner passt de bal met de wreef. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Surman rent richting de bal. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surman krijgt een gele kaart. Niemierka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sinowatz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brzydkowski kopt de bal weg. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz passt de bal met de wreef. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Niemczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Răcaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:2

28e minuut.
Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz geeft een hoge lob. Magalski rent richting de bal. Magalski geeft een lange en hoge pass. Răcaru geeft de bal voor. Niemczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:3

30e minuut.
Inworp. Piękoś met een snelle inworp. Adamkiewicz speelt de bal door. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Răcaru geeft een lange en hoge pass. Niemczyk probeert naar een medespeler te passen. Güntekiner kopt de bal weg. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niemierka passt de bal zonder na te denken. Surman is nu in balbezit. Surman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Erdemoğlu de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Güntekiner rent richting de bal. Güntekiner geeft de bal voor. Erdemoğlu kopt de bal weg. Niemierka probeert de bal aan de voet te houden. Niemierka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niemierka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:4

39e minuut.
Buk is nu in balbezit. Niemierka onderschept slim de pass. Niemierka passt de bal met de wreef. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piorunos 71%, Zakapiory Kołatki 29%.
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:5

58e minuut.
Siarzewski passt de bal met de wreef. Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft de bal voor. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. Niemczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:6

61e minuut.
Güntekiner passt de bal met de wreef. Niemierka rent richting de bal. Niemierka met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:7

65e minuut.
Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Güntekiner met een snelle inworp. Daar is Sinowatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinowatz geeft de bal voor. Niemczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:8

66e minuut.
Klungelig pakt Siarzewski de bal. Erdemoğlu is nu in balbezit. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Niemczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Güntekiner met de inworp. Sinowatz is nu in balbezit. Sinowatz geeft een hoge lob. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Magalski speelt de bal door. Đerlek rent richting de bal. Đerlek geeft een lange en hoge pass. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sinowatz kopt de bal weg. Niemierka kan de bal niet met de borst controleren. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemczyk trapt de bal weg. Klungelig pakt Siarzewski de bal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piorunos 74%, Zakapiory Kołatki 26%.
FC Piorunos - Zakapiory Kołatki 0:8