Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0103
  • Stadion: demo ks Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2413
demo ks Gramy na Max
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski met een sublieme pass. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel. Marszałkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Fodrowski passt de bal in één keer door. Kokotek probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Donadelli probeert naar een medespeler te passen. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal in één keer door. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
demo ks - Gramy na Max 0:1

16e minuut.
Fakadej probeert naar een medespeler te passen. Dzieniszewski geeft een hoge lob. Donadelli kopt de bal weg. Gędziorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gędziorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kucarov kopt de bal weg. Daar is Kotnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
demo ks - Gramy na Max 1:1

27e minuut.
Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kondoszek met een sublieme pass. Garboń rent richting de bal. Garboń met een sublieme pass. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demo ks 61%, Gramy na Max 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
demo ks - Gramy na Max 1:1

54e minuut.
Kokotek speelt de bal door. Donadelli rent richting de bal. Donadelli met een sublieme pass. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fakadej de bal. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Musio controleert de bal met de borst. Fodrowski is nu in balbezit. Musio begaat een overtreding. Musio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demo ks 76%, Gramy na Max 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
demo ks - Gramy na Max 1:1