Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ Piast Gliwice 28
433 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz geeft de bal voor. Setcki is nu in balbezit. Setcki schiet op doel. Libiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Marcisz geeft een lange en hoge pass. Setcki krijgt zijn hoofd ertegen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel. Libiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bielicki is nu in balbezit. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła verovert de bal door een tackle van achteren. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Struś rent richting de bal. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 47%, Piast Gliwice 28 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 0:0

53e minuut.
Pilichowski geeft een lange en hoge pass. Frączyński rent richting de bal. Frączyński geeft de bal voor. Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Setcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 1:0

63e minuut.
Zawała is nu in balbezit. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawała. Zawała krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Herczyk passt de bal zonder na te denken. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik speelt de bal door. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Libiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kulisz geeft een lange en hoge pass. Pyzdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzdra passt de bal in één keer door. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 1:1

82e minuut.
Jarząbek kopt de bal weg. Ligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligas passt de bal zonder na te denken. Struś is nu in balbezit. Struś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 1:2

84e minuut.
Chłodek is nu in balbezit. Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz passt de bal met de wreef. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 2:2

86e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś passt de bal in één keer door. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 50%, Piast Gliwice 28 50%.
ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ - Piast Gliwice 28 2:3