Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bodzanowo huragan Zaglebiak Fc
Normal Tactiek Sweep
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Kranich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywóski rent richting de bal. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oraczko probeert de bal aan de voet te houden. Hompel is nu in balbezit. Oraczko begaat een overtreding. Oraczko krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hompel heeft problemen om de bal te vangen. Oraczko rent richting de bal. Oraczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - Zaglebiak Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 70%, Zaglebiak Fc 30%.
bodzanowo huragan - Zaglebiak Fc 1:0

53e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski passt de bal met de wreef. Oraczko is nu in balbezit. Oraczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - Zaglebiak Fc 2:0

54e minuut.
Szmigiel rent richting de bal. Florek verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat rent richting de bal. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hompel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piechniczek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kranich rent richting de bal. Kranich speelt de bal door. Nartowski rent richting de bal. Lichnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - Zaglebiak Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 50%, Zaglebiak Fc 50%.
bodzanowo huragan - Zaglebiak Fc 2:1