Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0103
  • Stadion: mottor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4014
MKS Pędzące Ślimaki ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ
4-4-2 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Sion is nu in balbezit. Sion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion schiet op doel. Kulisz probeert de bal aan de voet te houden. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Łupina is nu in balbezit. Corrales rent richting de bal. Corrales passt de bal met de wreef. Sion rent richting de bal. Sion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Kulisz trapt de bal weg van het doel. Cabrerizo kopt de bal weg. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ... Judycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łupina zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Kondoszek met een sublieme pass. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales passt de bal met de wreef. Sion is nu in balbezit. Sion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:0

15e minuut.
Corrales probeert naar een medespeler te passen. Sion heeft problemen om de bal te vangen. Sion draait met de bal, schiet en ... Kulisz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kulisz geeft de bal voor. Inworp. Cabrerizo met de inworp. Klungelig pakt Sion de bal. Sion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski probeert naar een medespeler te passen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski geeft een hoge lob. Kondoszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sion de bal. Sion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cabrerizo met een sublieme pass. Sion rent richting de bal. Sion passt de bal zonder na te denken. Corrales is nu in balbezit. Corrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fasciana geeft de bal voor. Cabrerizo speelt de bal door. Corrales rent richting de bal. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Judycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 2:0

30e minuut.
Pilichowski heeft problemen om de bal te vangen. Łupina onderschept slim de pass. Łupina speelt de bal door. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 3:0

31e minuut.
Kondoszek speelt de bal door. Corrales rent richting de bal. Corrales speelt de bal door. Sion is nu in balbezit. Sion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 4:0

34e minuut.
Łupina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corrales is nu in balbezit. Corrales passt de bal met de wreef. Sion is nu in balbezit. Sion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sion probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales passt de bal zonder na te denken. Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Skorupski probeert naar een medespeler te passen. Sion is nu in balbezit. Sion geeft een lange en hoge pass. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Corrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal met de wreef. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski met een sublieme pass. Sion bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 5:0

44e minuut.
Corrales rent richting de bal. Corrales met een sublieme pass. Sion is nu in balbezit. Sion draait met de bal, schiet en ... Judycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pędzące Ślimaki 18%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 82%.
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 6:0

48e minuut.
Klungelig pakt Marcisz de bal. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski passt de bal zonder na te denken. Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 7:0

51e minuut.
Skorupski heeft problemen om de bal te vangen. Skorupski geeft de bal voor. Abramowski is nu in balbezit. Corrales onderschept slim de pass. Corrales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 8:0

53e minuut.
Skorupski passt de bal zonder na te denken. Sion rent richting de bal. Kulisz onderschept slim de pass. Corrales onderschept slim de pass. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion passt de bal zonder na te denken. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Judycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 9:0

72e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Kondoszek met een sublieme pass. Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Branco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oglocki komt het veld opgelopen. Judycki trapt de bal weg. Kondoszek is nu in balbezit. Kondoszek met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sion probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales passt de bal zonder na te denken. Sion rent richting de bal. Sion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 10:0

80e minuut.
Cabrerizo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corrales de bal. Corrales passt de bal in één keer door. Sion is nu in balbezit. Sion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Frączyński geeft een lange en hoge pass. Gwardys kopt de bal weg. Skorupski speelt de bal door. Sion bereikt de bal nog maar net als eerste. Sion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 11:0

85e minuut.
Habowski met een sublieme pass. Daar is Gwardys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sion rent richting de bal. Sion schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pędzące Ślimaki 29%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 71%.
MKS Pędzące Ślimaki - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 12:0