Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polska2024 ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doeltrap. Abramowski trapt de bal weg. Tokaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan passt de bal zonder na te denken. Szopeński is nu in balbezit. Szopeński draait met de bal, schiet en ... Lisiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska2024 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:0

25e minuut.
Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński onderschept slim de pass. Szopeński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Toboła onderschept slim de pass. Toboła geeft een lange en hoge pass. Wiktorowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szopeński de bal. Szopeński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokaj. Cerański raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciorkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Toboła is nu in balbezit. Ciorkowski is nu in balbezit. Ciorkowski passt de bal met de wreef. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ciorkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wspaniały komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska2024 38%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 62%.
polska2024 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:0

50e minuut.
Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski rent richting de bal. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Habowski probeert de bal aan de voet te houden. Zawała is nu in balbezit. Szopeński onderschept slim de pass. Szopeński schiet op doel. Kulisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Piechoczek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan rent richting de bal. Bożan geeft een hoge lob. Szopeński rent richting de bal. Szopeński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tokaj kopt de bal weg. Setcki rent richting de bal. Setcki probeert naar een medespeler te passen. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Grzywiński heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Setcki verovert de bal door een tackle van achteren. Setcki speelt de bal door. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Czachomirski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
polska2024 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska2024 46%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polska2024 - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:1