Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabany Skalpel Siewierz
424 Tactiek 433
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasijoki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Łuczyński de bal onder controle te krijgen. Amerio rent richting de bal. Amerio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:1

3e minuut.
Amerio is nu in balbezit. Amerio passt de bal met de wreef. Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasijoki schiet op doel. Łuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:2

8e minuut.
Schütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Majdzik rent richting de bal. Majdzik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kırmızı kopt de bal weg. Amerio is nu in balbezit. Gawor maakt een afschuwelijke overtreding. Amerio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kırmızı komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Berdal passt de bal met de wreef. Filip rent richting de bal. Filip passt de bal met de wreef. Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:3

20e minuut.
Łuczyński kan de bal niet met de borst controleren. Amerio onderschept slim de pass. Amerio passt de bal met de wreef. Paasijoki is nu in balbezit. Paasijoki draait met de bal, schiet en ... Szczypiorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Szczypiorek probeert naar een medespeler te passen. Kırmızı rent richting de bal. Kırmızı geeft een hoge lob. Paasijoki controleert de bal met de borst. Paasijoki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütze onderschept slim de pass. Schütze passt de bal zonder na te denken. Kırmızı speelt de bal door. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filip zal de hoekschop nemen. Paasijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczypiorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kırmızı geeft een hoge lob. Fasola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manfugaz speelt de bal door. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel. Szczypiorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:4

34e minuut.
Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz passt de bal zonder na te denken. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio draait met de bal, schiet en ... Szczypiorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:5

36e minuut.
Fasola is nu in balbezit. Amerio onderschept slim de pass. Fałat rent richting de bal. Amerio verovert de bal door een tackle van achteren. Amerio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:6

38e minuut.
Gümüşsöz passt de bal met de wreef. Paasijoki rent richting de bal. Paasijoki met een sublieme pass. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:7

39e minuut.
Kırmızı met een sublieme pass. Gümüşsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsöz passt de bal zonder na te denken. Amerio rent richting de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:8

41e minuut.
Kırmızı passt de bal in één keer door. Berdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdal passt de bal met de wreef. Amerio rent richting de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabany 68%, Skalpel Siewierz 32%.
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:8

52e minuut.
Amerio rent richting de bal. Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasijoki passt de bal in één keer door. Amerio rent richting de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:9

55e minuut.
Livre rent richting de bal. Kırmızı verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızı passt de bal in één keer door. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gümüşsöz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kırmızı de bal. Kırmızı speelt de bal door. Amerio is nu in balbezit. Amerio draait met de bal, schiet en ... Szczypiorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szczypiorek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kırmızı de bal. Kırmızı speelt de bal door. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fałat kopt de bal weg. Livre is nu in balbezit. Schütze is nu in balbezit. Livre verovert de bal door een tackle van achteren. Livre haalt uit met een fantastische trap. Burton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gümüşsöz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berdal de bal. Berdal geeft de bal voor. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Szczypiorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:10

73e minuut.
Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasijoki geeft een hoge lob. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel. Szczypiorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:11

75e minuut.
Gümüşsöz passt de bal zonder na te denken. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio passt de bal met de wreef. Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manfugaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kırmızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırmızı met een sublieme pass. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Filip geeft een hoge lob. Paasijoki heeft problemen om de bal te vangen. Amerio speelt de bal door. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Berdal met een sublieme pass. Livre rent richting de bal. Kalnik onderschept slim de pass. Kalnik geeft een lange en hoge pass. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabany 68%, Skalpel Siewierz 32%.
FC Kabany - Skalpel Siewierz 0:11