Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AB1 F.C. Algarve
Normal Tactiek NMAP
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Bogado speelt de bal door. Podolski is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Mədətov de bal onder controle te krijgen. Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon geeft een lange en hoge pass. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Robbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbia speelt de bal door. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde haalt uit met een fantastische trap. Chwastek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Hyuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado geeft een hoge lob. Daniel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bogado passt de bal met de wreef. Daar is Robbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbia geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolde de bal. Kolde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:3

20e minuut.
Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski rent richting de bal. Kolde onderschept slim de pass. Kolde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kolde kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogacz de bal. Robbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbia geeft een hoge lob. Kolde krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Bogado speelt de bal door. Kolde is nu in balbezit. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:4

25e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Bogado passt de bal met de wreef. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Chwastek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:5

26e minuut.
Konowrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogado is nu in balbezit. Bogado passt de bal in één keer door. Daar is Kolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolde draait met de bal, schiet en ... Chwastek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Robbia passt de bal in één keer door. Kolde is nu in balbezit. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde draait met de bal, schiet en ... Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:6

38e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski is nu in balbezit. Bogado onderschept slim de pass. Bogado geeft de bal voor. Kolde springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Park-Hyuon passt de bal in één keer door. Daar is Kolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolde met een sublieme pass. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:7

45e minuut.
Park-Hyuon met de inworp. Bogado is nu in balbezit. Bogado geeft een lange en hoge pass. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 81%, F.C. Algarve 19%.
AB1 - F.C. Algarve 0:8

47e minuut.
Kukiełka is nu in balbezit. Šinor verovert de bal door een tackle van achteren. Šinor passt de bal in één keer door. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Podolski kopt de bal weg. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon geeft de bal voor. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel. Chwastek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Daniel is nu in balbezit. Rogacz rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:9

66e minuut.
Persyn is nu in balbezit. Persyn geeft een hoge lob. Rogacz kopt de bal weg. Kolde probeert de bal met de borst te controleren. Kolde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:10

67e minuut.
Robbia passt de bal met de wreef. Daniel rent richting de bal. Daniel geeft een lange en hoge pass. Kolde rent richting de bal. Kolde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:11

69e minuut.
Park-Hyuon met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado passt de bal met de wreef. Kolde rent richting de bal. Kolde draait met de bal, schiet en ... Chwastek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Kolde de bal. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde verovert de bal door een tackle van achteren. Kolde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz passt de bal met de wreef. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kruszewski is nu in balbezit. Robbia geeft een lange en hoge pass. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde schiet op doel. Chwastek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:12

77e minuut.
Bogado rent richting de bal. Kolde is nu in balbezit. Bogado geeft een hoge lob. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:13

82e minuut.
Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon passt de bal met de wreef. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:14

83e minuut.
Kołomyjski is nu in balbezit. Daniel is nu in balbezit. Daniel passt de bal zonder na te denken. Kolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolde haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chwastek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:15

85e minuut.
Park-Hyuon rent richting de bal. Park-Hyuon passt de bal met de wreef. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel onderschept slim de pass. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:16

87e minuut.
Majowicz speelt de bal door. Šinor geeft de bal voor. Park-Hyuon kopt de bal weg. Daar is Kolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:17

88e minuut.
Robbia is nu in balbezit. Robbia geeft een lange en hoge pass. Park-Hyuon kopt de bal weg. Bogado is nu in balbezit. Bogado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - F.C. Algarve 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 86%, F.C. Algarve 14%.
AB1 - F.C. Algarve 0:18
AB1