Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0108
  • Stadion: KOKOSZKI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21549
F.C. KURAK Manchester Dupsko
miodek Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 15.1
very good Schieten poor
formidable Passen hopeless
solid Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rołka rent richting de bal. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros speelt de bal door. Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 1:0

9e minuut.
Prieto kopt de bal weg. Macmur rent richting de bal. Macmur passt de bal zonder na te denken. Prieto geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 2:0

11e minuut.
Chodakiewicz kopt de bal weg. Okołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Macmur met een sublieme pass. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Draba met een harde bal richting middenveld. Macmur kopt de bal weg. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chodakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prieto met een snelle inworp. Macmur geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 3:0

23e minuut.
Kufieta geeft de bal voor. Dróżdż kopt de bal weg. Carroll speelt de bal door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros geeft een hoge lob. Draba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 4:0

28e minuut.
Doeltrap. Gajosiński met een harde bal richting middenveld. Cisneros kopt de bal weg. Cisneros rent richting de bal. Cisneros probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Prieto rent richting de bal. Byczyński rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto geeft een hoge lob. Chodakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Draba speelt de bal door. Macmur kopt de bal weg. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto met een sublieme pass. Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 5:0

42e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal zonder na te denken. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 23%, Manchester Dupsko 77%.
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 6:0

49e minuut.
Krupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Carroll de bal. Carroll passt de bal zonder na te denken. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz schiet op doel. Draba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 7:0

54e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 8:0

56e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros rent richting de bal. Cisneros met een sublieme pass. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 9:0

61e minuut.
Cudny probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal in één keer door. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cudny rent richting de bal. Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Macmur passt de bal zonder na te denken. Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chodakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 10:0

65e minuut.
Carroll passt de bal zonder na te denken. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draba trapt de bal weg van het doel. Carroll met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Carroll speelt de bal door. Macmur probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 11:0

70e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gajosiński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 12:0

77e minuut.
Byczyński geeft de bal voor. Tremoulinas geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ... Draba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 13:0

78e minuut.
Skrobowski speelt de bal door. Prieto met een sublieme pass. Dróżdż probeert naar een medespeler te passen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Draba met een harde bal richting middenveld. Prieto kopt de bal weg. Macmur met een sublieme pass. Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chodakiewicz draait met de bal, schiet en ... Draba bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Macmur met een snelle inworp. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 14:0

85e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny passt de bal zonder na te denken. Inworp. Cisneros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carroll geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 10%, Manchester Dupsko 90%.
F.C. KURAK - Manchester Dupsko 14:0