Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Barca18
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. Mowlik kopt de bal weg. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Terek rent richting de bal. Pytloch is nu in balbezit. Terek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Terek de bal. Terek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Barca18 0:1

23e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak speelt de bal door. Wilczak is nu in balbezit. Węc onderschept slim de pass. Węc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Michnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik rent richting de bal. Michnowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Michnowicz krijgt een gele kaart. Mowlik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mowlik kan niet meer verder spelen. Berbecki komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Maciol heeft problemen om de bal te vangen. Maciol geeft de bal voor. Daar is Rudnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lean Token - Barca18 1:1

37e minuut.
Maciol kopt de bal weg. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz passt de bal in één keer door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Barca18 1:2

39e minuut.
Maciol is nu in balbezit. Maciol speelt de bal door. Bruzdewicz speelt de bal door. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap. Jamróz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bęben neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pacak de bal. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Barca18 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 66%, Barca18 34%.
Lean Token - Barca18 1:3

49e minuut.
Zybertowicz probeert de bal aan de voet te houden. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Terek rent richting de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Barca18 1:4

59e minuut.
Szlachta met een sublieme pass. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft de bal voor. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Terek rent richting de bal. Terek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Michnowicz kopt de bal weg. Szlachta geeft een hoge lob. Zybertowicz probeert de bal met de borst te controleren. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Berbecki geeft een lange en hoge pass. Bruzdewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terek rent richting de bal. Terek draait met de bal, schiet en ... Zybertowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Komor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 75%, Barca18 25%.
Lean Token - Barca18 1:4