Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć fclight
wypijesz i ty Tactiek as
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen good


7e minuut.
Tassin kopt de bal weg. Negaça is nu in balbezit. Eslava rent richting de bal. Negaça rent richting de bal. Negaça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Díaz-Aldagalán is nu in balbezit. Díaz-Aldagalán speelt de bal door. Distefani is nu in balbezit. Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vlatković de bal. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin haalt uit met een fantastische trap. Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:1

18e minuut.
Nastasić speelt de bal door. Daar is Çamdalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdalı passt de bal in één keer door. Negaça is nu in balbezit. Negaça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paraviso met de inworp. Mpondo is nu in balbezit. Casman verovert de bal door een tackle van achteren. Casman geeft een hoge lob. Tassin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Eslava rent richting de bal. Nastasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastasić passt de bal zonder na te denken. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin schiet op doel. Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Casman onderschept slim de pass. Casman geeft de bal voor. Tassin rent richting de bal. Tassin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Distefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Distefani geeft een hoge lob. Inworp. Casola met de inworp. Eslava geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Mpondo met een sublieme pass. Negaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin rent richting de bal. Tassin draait met de bal, schiet en ... Trinidad bokst de bal weg. Díaz-Aldagalán heeft problemen om de bal te vangen. Mpondo is nu in balbezit. Negaça onderschept slim de pass. Negaça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Negaça rent richting de bal. Negaça geeft een hoge lob. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin draait met de bal, schiet en ... Gołuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Casola neemt de hoekschop. Tassin rent richting de bal. Tassin haalt uit met een fantastische trap. Trinidad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 76%, fclight 24%.
Zielona Śmierć - fclight 0:1

46e minuut.
Casman is nu in balbezit. Casman geeft de bal voor. Negaça kopt de bal weg. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava schiet op doel. Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Vlatković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casola met een snelle inworp. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:2

48e minuut.
Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković passt de bal met de wreef. Viza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eslava is nu in balbezit. Eslava schiet op doel. Trinidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Çamdalı passt de bal zonder na te denken. Madroñero rent richting de bal. Madroñero speelt de bal door. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı geeft een lange en hoge pass. Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Casola geeft een hoge lob. Díaz-Aldagalán kopt de bal weg. Fazzolari rent richting de bal. Negaça is nu in balbezit. Negaça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:3

64e minuut.
Madroñero rent richting de bal. Fazzolari rent richting de bal. Çamdalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çamdalı krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nastasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastasić geeft een hoge lob. Tassin rent richting de bal. Tassin draait met de bal, schiet en ... Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:4

79e minuut.
Eslava is nu in balbezit. Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković passt de bal zonder na te denken. Tassin rent richting de bal. Tassin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Casola heeft problemen om de bal te vangen. Casola geeft een lange en hoge pass. Tassin heeft problemen om de bal te vangen. Tassin draait met de bal, schiet en ... Trinidad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:5

89e minuut.
Klungelig pakt Casola de bal. Vlatković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tassin neemt zijn aanloop. Trinidad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - fclight 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 67%, fclight 33%.
Zielona Śmierć - fclight 0:6