Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kikolandia RKS Błyskawica Rozbórz
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zdrojewski is nu in balbezit. Kliś rent richting de bal. Mazoń is nu in balbezit. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Kuroń de bal. Fafiński is nu in balbezit. Beta begaat een overtreding. Beta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk met een sublieme pass. Siara is nu in balbezit. Siara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Majchrzak kopt de bal weg. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński onderschept slim de pass. Fafiński schiet op doel. Daar is Zająkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brzeżański passt de bal in één keer door. Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec geeft een lange en hoge pass. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ... Przywara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rosłoniec met een sublieme pass. Kasta is nu in balbezit. Kasta geeft een lange en hoge pass. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 2:0

38e minuut.
Kasta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec met een sublieme pass. Kuroń rent richting de bal. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kikolandia 54%, RKS Błyskawica Rozbórz 46%.
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 2:0

48e minuut.
Uznański passt de bal zonder na te denken. Fafiński rent richting de bal. Fafiński speelt de bal door. Kuroń rent richting de bal. Kuroń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mazoń speelt de bal door. Beta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łacina. Łacina krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kasta geeft een lange en hoge pass. Zdrojewski is nu in balbezit. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta schiet op doel. Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 3:0

70e minuut.
Uznański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosłoniec is nu in balbezit. Rosłoniec passt de bal zonder na te denken. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 3:1

82e minuut.
Fafiński is nu in balbezit. Fafiński speelt de bal door. Kuroń rent richting de bal. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 3:2

85e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański begaat een overtreding. Uznański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kikolandia 55%, RKS Błyskawica Rozbórz 45%.
kikolandia - RKS Błyskawica Rozbórz 3:2