Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ćmachowo FC kikolandia
lm Tactiek 532
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Jagła geeft een hoge lob. Inworp. Kosman met de inworp. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak schiet op doel. Myszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - kikolandia 1:0

5e minuut.
Kosman rent richting de bal. Kosman geeft de bal voor. Graniczka rent richting de bal. Graniczka schiet op doel. Myszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - kikolandia 2:0

9e minuut.
Wunsz rent richting de bal. Wunsz geeft een hoge lob. Łuczyński is nu in balbezit. Jerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Jerzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wunsz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Porwaniecki de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - kikolandia 3:0

14e minuut.
Wunsz speelt de bal door. Graniczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerzak rent richting de bal. Graniczka rent richting de bal. Graniczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jerzak de bal. Jerzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zająkała rent richting de bal. Zająkała geeft een lange en hoge pass. Jerzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiński geeft een lange en hoge pass. Kosman rent richting de bal. Jagła onderschept slim de pass. Jagła geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Wilmowicz passt de bal in één keer door. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka passt de bal in één keer door. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 41%, kikolandia 59%.
Ćmachowo FC - kikolandia 3:0

46e minuut.
Mazoń heeft problemen om de bal te vangen. Mazoń passt de bal zonder na te denken. Łuczyński is nu in balbezit. Graniczka onderschept slim de pass. Graniczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Łuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Mazoń de bal. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak schiet op doel. Zająkała kopt de bal weg. Kosman geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Łuczyński passt de bal zonder na te denken. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman passt de bal zonder na te denken. Jerzak is nu in balbezit. Jerzak schiet op doel. Myszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Wilmowicz probeert de bal aan de voet te houden. Wilmowicz geeft een hoge lob. Zająkała rent richting de bal. Graniczka onderschept slim de pass. Graniczka draait met de bal, schiet en ... Myszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mały speelt de bal door. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Graniczka rent richting de bal. Graniczka draait met de bal, schiet en ... Myszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 24%, kikolandia 76%.
Ćmachowo FC - kikolandia 3:0