Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot 11 druzynka
424 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Nalikowski onderschept slim de pass. Lizak is nu in balbezit. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rżeński rent richting de bal. Przygocki onderschept slim de pass. Przygocki probeert naar een medespeler te passen. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Przygocki is nu in balbezit. Przygocki geeft een lange en hoge pass. Lizak is nu in balbezit. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Śliwa geeft een lange en hoge pass. Daar is Wnuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manys rent richting de bal. Wnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnuk schiet op doel. Mieśko bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuziel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - druzynka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 55%, druzynka 45%.
Bot 11 - druzynka 0:1

54e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. Kuziel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nalikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mieśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - druzynka 0:2

74e minuut.
Lizak heeft problemen om de bal te vangen. Lizak met een sublieme pass. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski schiet op doel. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Baryła rent richting de bal. Przepióra verovert de bal door een tackle van achteren. Przepióra passt de bal zonder na te denken. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Przygocki passt de bal met de wreef. Baryła speelt de bal door. Słuszka heeft problemen om de bal te vangen. Słuszka schiet op doel. Błaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Piechocki met een sublieme pass. Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 54%, druzynka 46%.
Bot 11 - druzynka 0:2