Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuflowe mocne simona1993
442 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Izbiński heeft problemen om de bal te vangen. Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek met een sublieme pass. Gic is nu in balbezit. Gic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Perz geeft een hoge lob. Kamiński is nu in balbezit. Kamiński geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - simona1993 0:1

13e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Gic rent richting de bal. Gic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - simona1993 0:2

17e minuut.
Dąbski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dąbski is nu in balbezit. Dąbski probeert naar een medespeler te passen. Wessel is nu in balbezit. Kamiński rent richting de bal. Kamiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zamcur probeert naar een medespeler te passen. Korczyk rent richting de bal. Korczyk speelt de bal door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szpilka is nu in balbezit. Kwiatkowski is nu in balbezit. Szpilka begaat een overtreding. Szpilka krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Gic rent richting de bal. Komornicki is nu in balbezit. Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Zamcur geeft een hoge lob. Daar is Szpilka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Szpilka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perz verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyk onderschept slim de pass. Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - simona1993 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 54%, simona1993 46%.
kuflowe mocne - simona1993 1:2

60e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur passt de bal met de wreef. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Medalik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Pacuda geeft de bal voor. Machniak rent richting de bal. Machniak passt de bal met de wreef. Zamordek rent richting de bal. Zamordek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak geeft een lange en hoge pass. Komornicki is nu in balbezit. Zamordek rent richting de bal. Zamordek schiet op doel. Wojewódzki bokst de bal weg. Pacuda kopt de bal weg. Wojewódzki bokst de bal weg.

87e minuut.
Dąbski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górny met een snelle inworp. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński geeft een lange en hoge pass. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 45%, simona1993 55%.
kuflowe mocne - simona1993 1:2