Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Garwolin FC Bydgoszcz Fordon
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ślużyński rent richting de bal. Tabaczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Ślużyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cierkos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Studnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 1:0

22e minuut.
Sadek rent richting de bal. Leśnik rent richting de bal. Sadek probeert naar een medespeler te passen. Marczyński is nu in balbezit. Marczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ślużyński onderschept slim de pass. Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Studnicki is nu in balbezit. Studnicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 2:0

26e minuut.
Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz geeft een hoge lob. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Kramarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 2:1

33e minuut.
Tabaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki onderschept slim de pass. Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Zawisza de bal. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki passt de bal met de wreef. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Leśnik rent richting de bal. Sadek probeert naar een medespeler te passen. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ... Wielopolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 2:2

42e minuut.
Leśnik met een sublieme pass. Wojewódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewódzki passt de bal in één keer door. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Garwolin 53%, FC Bydgoszcz Fordon 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 2:2

59e minuut.
Inworp. Marczyński met de inworp. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tabaczyński is nu in balbezit. Sadek is nu in balbezit. Sadek met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński draait met de bal, schiet en ... Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 3:2

79e minuut.
Wojewódzki geeft de bal voor. Cierkos probeert de bal aan de voet te houden. Kubizna rent richting de bal. Kubizna passt de bal met de wreef. Cierkos verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubizna zal de hoekschop nemen. Wielopolski probeert de bal met de borst te controleren. Kramarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Garwolin 48%, FC Bydgoszcz Fordon 52%.
KS Garwolin - FC Bydgoszcz Fordon 3:2