Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan BossUnited
ferencvaros Tactiek 442
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz geeft de bal voor. Baixauli kopt de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bielecki onderschept slim de pass. Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 1:0

15e minuut.
Kuciński passt de bal met de wreef. Baixauli heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 2:0

17e minuut.
Chiniewicz passt de bal in één keer door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kurdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pakuła onderschept slim de pass. Pakuła geeft de bal voor. Chiniewicz kopt de bal weg. Baixauli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baixauli schiet op doel. Kalnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Aleksaderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... Kalnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 3:0

25e minuut.
Jakubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek met een sublieme pass. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 4:0

29e minuut.
Kurdek speelt de bal door. Klungelig pakt Duarte de bal. Kurdek speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kramarczyk probeert naar een medespeler te passen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kurdek is nu in balbezit. Kurdek geeft de bal voor. Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 5:0

42e minuut.
Kramarczyk onderschept slim de pass. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Duarte is nu in balbezit. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. Pakuła probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 6:0

45e minuut.
Daar is Wanczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft de bal voor. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 29%, BossUnited 71%.
BałtykGdyniaFan - BossUnited 6:0

46e minuut.
Malzoni komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szambelan geeft een hoge lob. Chiniewicz speelt de bal door. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Kalnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 7:0

50e minuut.
Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 8:0

50e minuut.
Lunático komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Chiniewicz met een snelle inworp. Baixauli controleert de bal met de borst. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 9:0

58e minuut.
Lunático verovert de bal door een tackle van achteren. Lunático passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 10:0

59e minuut.
Karpiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarnowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunático onderschept slim de pass. Lunático probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Santonastaso onderschept slim de pass. Santonastaso met een sublieme pass. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 11:0

64e minuut.
Leiva komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Aleksaderski rent richting de bal. Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Kalnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baixauli geeft de bal voor. Paal! Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk geeft een hoge lob. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - BossUnited 12:0

84e minuut.
Chiniewicz met een snelle inworp. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli geeft de bal voor. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chiniewicz met de inworp. Bielecki met een sublieme pass. Lunático probeert naar een medespeler te passen. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Malzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 28%, BossUnited 72%.
BałtykGdyniaFan - BossUnited 12:0