Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHILIPS FC 1990 KS Garwolin
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Gontarewicz rent richting de bal. Przybyła begaat een overtreding. Przybyła krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pacyna passt de bal in één keer door. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki passt de bal met de wreef. Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński geeft een hoge lob. Linetty bokst de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHILIPS FC 1990 - KS Garwolin 0:1

29e minuut.
Milewicz met een sublieme pass. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski geeft een hoge lob. Krystek is nu in balbezit. Krystek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sadek speelt de bal door. Milewicz heeft problemen om de bal te vangen. Milewicz met een sublieme pass. Krystek heeft problemen om de bal te vangen. Krystek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHILIPS FC 1990 50%, KS Garwolin 50%.
PHILIPS FC 1990 - KS Garwolin 0:1

48e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki rent richting de bal. Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Przybyła onderschept slim de pass. Sadek rent richting de bal. Sadek passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Przybyła onderschept slim de pass. Studnicki onderschept slim de pass. Studnicki draait met de bal, schiet en ... Linetty bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Krystek de bal. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek onderschept slim de pass. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Milewicz passt de bal zonder na te denken. Wielopolski heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zassowski zijn tegenspeler op de grond. Wielopolski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wielopolski kan niet meer verder spelen. Aranowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Krystek is nu in balbezit. Krystek haalt uit met een fantastische trap. Aranowski heeft problemen om de bal te vangen. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Milewicz probeert naar een medespeler te passen. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek onderschept slim de pass. Krystek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Milewicz passt de bal zonder na te denken. Krystek is nu in balbezit. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Zassowski rent richting de bal. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Zassowski de bal. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski speelt de bal door. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PHILIPS FC 1990 - KS Garwolin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHILIPS FC 1990 64%, KS Garwolin 36%.
PHILIPS FC 1990 - KS Garwolin 0:2