Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Mchw Luzaki FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Białostocki de bal. Cwyl onderschept slim de pass. Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Stąporski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolasiński onderschept slim de pass. Kolasiński passt de bal zonder na te denken. Białostocki rent richting de bal. Białostocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baranowski zal de hoekschop nemen. Graniczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Sazon met een sublieme pass. Kolasiński is nu in balbezit. Kocyba is nu in balbezit. Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kolasiński geeft een lange en hoge pass. Graniczka speelt de bal door. Stoparek heeft problemen om de bal te vangen. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kącki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerembor de bal. Kącki is nu in balbezit. Czerembor onderschept slim de pass. Czerembor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Luzaki FC 1:0

27e minuut.
Kolasiński rent richting de bal. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński speelt de bal door. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Luzaki FC 2:0

37e minuut.
Ziółkowski geeft de bal voor. Daar is Słoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerembor rent richting de bal. Czerembor haalt uit met een fantastische trap. Derbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Luzaki FC 3:0

40e minuut.
Stąporski rent richting de bal. Oleszczuk onderschept slim de pass. Oleszczuk speelt de bal door. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Graniczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graniczka speelt de bal door. Sazon kopt de bal weg. Daar is Stąporski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Mchw 55%, Luzaki FC 45%.
Pogoń Mchw - Luzaki FC 3:0

49e minuut.
Stoparek kopt de bal weg. Oleszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszczuk geeft een lange en hoge pass. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ziółkowski rent richting de bal. Czerembor rent richting de bal. Sazon is nu in balbezit. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Sazon de bal. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Luzaki FC 4:0

70e minuut.
Oleszczuk is nu in balbezit. Oleszczuk passt de bal met de wreef. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap. Cwyl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Litkowski kopt de bal weg. Ziółkowski controleert de bal met de borst. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kolasiński geeft de bal voor. Baranowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cwyl de bal. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Mchw 60%, Luzaki FC 40%.
Pogoń Mchw - Luzaki FC 4:0