Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Prosna W-ow Real lc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Jarmoluk probeert naar een medespeler te passen. Basałaj rent richting de bal. Basałaj geeft een hoge lob. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Real lc 0:1

42e minuut.
Bagietas is nu in balbezit. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Rołka rent richting de bal. Rołka haalt uit met een fantastische trap. Golański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Prosna W-ow - Real lc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 48%, Real lc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Prosna W-ow - Real lc 1:1

46e minuut.
Bartnik passt de bal in één keer door. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bagietas is nu in balbezit. Bagietas speelt de bal door. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Słuszka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Real lc 2:1

75e minuut.
Bakuń geeft een hoge lob. Słuszka is nu in balbezit. Rołka begaat een overtreding. Rołka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Kołodziejski de bal. Bartnik is nu in balbezit. Niewierowski is nu in balbezit. Bartnik rent richting de bal. Bartnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Wojciulewicz trapt de bal weg. Bagietas is nu in balbezit. Jarmoluk met een sublieme pass. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stoltmann kopt de bal weg. Bartnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podleski. Podleski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bagietas rent richting de bal. Bagietas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słuszka de bal. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 49%, Real lc 51%.
WKS Prosna W-ow - Real lc 2:1