Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pijaki Zajączki Norvicca
Mistrzowska Tactiek basic
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Klama passt de bal in één keer door. Caillot rent richting de bal. Caillot geeft een lange en hoge pass. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Einfalt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Panaite passt de bal in één keer door. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Biaggi rent richting de bal. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Conte met een snelle inworp. Souza rent richting de bal. Machens begaat een overtreding. Machens krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rosiecki geeft een hoge lob. Bindzár rent richting de bal. Klama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klama krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte haalt uit met een fantastische trap. Evans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Norvicca 0:1

36e minuut.
Dănciulescu met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caillot onderschept slim de pass. Panaite rent richting de bal. Panaite met een sublieme pass. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Dănciulescu met de inworp. Panaite is nu in balbezit. Wężyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panaite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biaggi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pijaki Zajączki 45%, Norvicca 55%.
FC Pijaki Zajączki - Norvicca 0:1

55e minuut.
Machens passt de bal met de wreef. Biaggi is nu in balbezit. Met opzet legt Widera zijn tegenspeler op de grond. Widera krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Rosiecki speelt de bal door. Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guevara krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Valkeajoki passt de bal in één keer door. Dănciulescu is nu in balbezit. Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Biaggi springt en kopt de bal. Mester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pijaki Zajączki - Norvicca 0:2

81e minuut.
Conte passt de bal met de wreef. Folorunsho met een sublieme pass. Evans rent richting de bal. Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klama heeft problemen om de bal te vangen. Rivaldo rent richting de bal. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pijaki Zajączki 54%, Norvicca 46%.
FC Pijaki Zajączki - Norvicca 0:2