Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Victoria Jaworzno KRÓL POWRACA
442 Tactiek torpeda
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Wybraniec speelt de bal door. Lejnert rent richting de bal. Comănescu onderschept slim de pass. Comănescu geeft de bal voor. Tosiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:1

7e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Tosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Buba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:2

9e minuut.
Janek met een sublieme pass. Bastl speelt de bal door. Baldero is nu in balbezit. Baldero passt de bal in één keer door. Mavrocordat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Popiołek geeft een hoge lob. Inworp. Bastl met een snelle inworp. Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Watral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baldero is nu in balbezit. Baldero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:3

28e minuut.
Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Baldero is nu in balbezit. Baldero passt de bal in één keer door. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:4

32e minuut.
Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastl met een sublieme pass. Tosiński rent richting de bal. Baldero heeft problemen om de bal te vangen. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Buba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:5

33e minuut.
Baldero passt de bal in één keer door. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński passt de bal met de wreef. Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:6

35e minuut.
Mavrocordat is nu in balbezit. Baldero rent richting de bal. Mavrocordat rent richting de bal. Baldero rent richting de bal. Baldero draait met de bal, schiet en ... Buba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bastl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tosiński krijgt zijn hoofd ertegen. Buba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kátay met een snelle inworp. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft een hoge lob. Tosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buba met een sublieme pass. Bastl probeert naar een medespeler te passen. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Buba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:7

40e minuut.
Janek rent richting de bal. Janek passt de bal met de wreef. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Buba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:8

42e minuut.
Bastl geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Buba trapt de bal weg. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat geeft de bal voor. Buba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Popiołek probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft een hoge lob. Tosiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:9

45e minuut.
Linoxylakis rent richting de bal. Linoxylakis speelt de bal door. Mavrocordat met een sublieme pass. Baldero rent richting de bal. Baldero schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Victoria Jaworzno 85%, KRÓL POWRACA 15%.
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:10

48e minuut.
Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat met een sublieme pass. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero onderschept slim de pass. Baldero schiet op doel. Buba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:11

50e minuut.
Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński onderschept slim de pass. Baldero is nu in balbezit. Baldero draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Bastl met een sublieme pass. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior schiet op doel. Tosiński probeert de bal aan de voet te houden. Buba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:12

53e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Wojtaszewski rent richting de bal. Baldero onderschept slim de pass. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Bastl geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:13

55e minuut.
Bastl is nu in balbezit. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastl met een sublieme pass. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Linoxylakis passt de bal in één keer door. Baldero rent richting de bal. Baldero met een sublieme pass. Bastl rent richting de bal. Bastl passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Mavrocordat de bal. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:14

61e minuut.
Wybraniec probeert de bal met de borst te controleren. Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tosiński passt de bal zonder na te denken. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:15

64e minuut.
Baldero passt de bal zonder na te denken. Bastl is nu in balbezit. Kędzior rent richting de bal. Kędzior schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popiołek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:16

66e minuut.
Janek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tosiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baldero de bal onder controle te krijgen. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Comănescu kopt de bal weg. Janek geeft een hoge lob. Tosiński rent richting de bal. Tosiński schiet op doel. Buba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:17

75e minuut.
Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barański rent richting de bal. Tosiński onderschept slim de pass. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Buba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:18

81e minuut.
Buba trapt de bal weg van het doel. Śmiechowicz kopt de bal weg. Bastl probeert naar een medespeler te passen. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kędzior heeft problemen om de bal te vangen. Bastl is nu in balbezit. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior schiet op doel. Bastl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:19

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buba niet meer kan verder spelen. Szczotok komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior passt de bal met de wreef. Baldero heeft problemen om de bal te vangen. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Szczotok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baldero is nu in balbezit. Baldero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Victoria Jaworzno 79%, KRÓL POWRACA 21%.
GKS Victoria Jaworzno - KRÓL POWRACA 0:20